Een APK voor je Sales

De zomervakanties zijn voorbij en de business begint weer op gang te komen. Zelf gebruik ik de zomervakantie niet alleen om weer op te laden en energie op te doen maar ook om mijn bedrijf weer onder de loep te nemen. Welke ambities heb ik voor mezelf gesteld en wat is er nodig om mijn doelstellingen te halen? Nieuwe diensten ontwikkelen, welke vragen en noodzaak is er in de markt? Stiekem ben ik altijd met mijn business bezig. Dat leverde het volgende resultaat op:

Welk bedrijf kan wel een boost gebruiken voor zijn salesapparaat? Of welk bedrijf wil meer omzet halen in deze veranderde markt? Hebben we hunters nodig voor new business of kunnen we dat ook met de farmers doen binnen ons bedrijf? Het zijn vragen die ik wel eens hoor binnen mijn netwerk. Er zijn acquisitiemakelaars genoeg die leads kunnen verzorgen tegen een x bedrag. En levert het nu echt new business op met meer rendement?

Er worden nieuwe accountmanagers aangenomen voor new business en rekening gehouden met het risico dat de resultaten niet worden gehaald. En als we nu de voorspelling kunnen doen dat ze het wel gaan halen? Hoe zou dat klinken?

Zo komt het dat ik het inzicht heb gekregen om nog meer met mijn sales te doen dan alleen trainen en coachen. Dat heeft erin geresulteerd dat PersonalSense ingezet kan worden om de Sales van bedrijven op orde te brengen en actief omzet binnen te halen. Het onderscheidend vermogen hierin is, dat er niet alleen acquisitie wordt gedaan om resultaten neer te zetten. We lopen mee met de salesafdeling en maken een blauwprint van je organisatie met een APK voor je bedrijf. De APK is gebouwd uit een aantal bouwstenen door de Salesmeesters van de Flexibel Sales Office. Daarmee kunnen we de Sales duurzaam inzetten en meer resultaat halen. Want sales is verbinden en daarmee ook samenwerken. Samenwerken doet PersonalSense met de Salesmeesters. Kwaliteiten van elkaar combineren en strategisch inzetten om de doelstellingen te halen, want Sales is een vak. En een mooi vak.

Voor Sales betekent het dat nu de run eraan komt om je targets te halen voor dit jaar. Hoe dichtbij sta jij al bij je ambities? Kijk eens bij www.salesmeesters.nl en laten we daar eens een kopje koffie over drinken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.