Met als thema, hoe wordt ik een scherpschutter, is er een op maat gemaakt trainingsprogramma uitgerold binnen onze organsatie.
Competenties ontwikkelen in een omgeving die complexer wordt en groeien naar een hoger level, als basis voor ons veranderplan.
Verbinden en doorbreken van denkpatronen, mensen meenemen in leersituaties en hun confronteren gaf inzicht en helderheid in het eigen gedrag.
Het op de juiste manier prikkelen en uitlokken van medewerkers, heeft geleid tot bewustwording en de gewenste verandering.
Fit blijven voor de Future, met Talentmanagement als Norm!
Bosch Nefit

Ik heb persoonlijk al veel profijt van de training gehad. Om te beginnen weer meer energie om er tegenaan te gaan. Ik heb handvatten heb gekregen om de lastige gesprekken te voeren.
Gemeente Deventer

De cursus wordt met, verve en overtuiging gegeven, direct, voedend, inspirerend en coachend.
Gemeente Deventer

Tamara heeft mij op een hele prettige, doelgerichte manier geholpen om in korte tijd helderheid te krijgen over de essentie van mijn bedrijf. Hierdoor heb ik hele concrete en effectieve stappen kunnen zetten om mijn webwinkel succesvol te laten zijn. Een hele waardevolle bijdrage aan de levensvatbaarheid van mijn onderneming en bovendien heb ik meer vertrouwen gekregen in mijn eigen capaciteiten, waardoor ik met veel meer lef en plezier door kan gaan!
Ondernemershuis

Medio 2013 kwam ik via het Ondernemershuis in aanraking met Tamara Ranty. Ze heeft in de opstart van mijn eenmanszaak geholpen met salestraining. De samenwerking was erg plezierig. Tamara kan goed luisteren en kon de info die ze kreeg goed verwerken. Wanneer ik te moe was om me nog goed te kunnen concentreren, was het haar energie die me weer verder hielp en het zinvol maakte om toch naar de sessies te komen.
Haar enthousiasme maakte dat ik zelfvertrouwen kreeg in de haalbaarheid van mijn onderneming. Na de sessies is blijvend contact en ondersteuning in de maanden die nog gaan komen een mogelijkheid. Dit is erg fijn; een steunpilaar om op terug te vallen!
Ondernemershuis