De drijvende kracht achter PersonalSense is Tamara Ranty.

Tamara heeft een indrukwekkende achtergrond in commerciële dienstverlening. Haar commerciële achtergrond heeft haar laten zien wat groei en ontwikkeling naar meerwaarde betekent. Daar is ook haar passie en interesse ontstaan om mensen en organisaties hierbij te helpen. Zij ontwikkelt zelf sales- en communicatietrainingen met een verrassende en out of the box insteek. Hierbij staan de identiteit en overtuiging centraal en de vraag hoe je die verbinding met jezelf en je klant/organisatie krijgt om tot het gewenste resultaat te komen.

Sinds april 2014 verzorgt zij het salesexpertise-uur voor het ondernemershuis in Deventer. Daar helpt zij starters of ondernemers die een boost nodig hebben in hun salesvraagstukken. De ondernemers kunnen met de voucherregeling van het ondernemershuis een salestraject volgen waarbij zij training en interventies geeft.

Tamara is de initiatiefnemer van De tafel van Ondernemers. Het is een initiatief om de krachten te bundelen en een boost te geven aan startende ondernemers en/of ondernemers die zijn ‘vastgelopen’ en wel een frisse blik kunnen gebruiken.

De Tafel heeft bijeenkomsten met als doel om (startend) ondernemers aan elkaar te koppelen waardoor je direct een netwerk hebt waarmee je kunt sparren en mee kunt optrekken. Dat je elkaar een hart onder de riem kunt steken of de helpende hand kunt bieden als het even niet lekker loopt. Kennis geven en kennis delen , stimuleren tot samenwerking.